PVC vloeren

Resultaat 1–24 van de 320 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een ideale vloer voor een vochtige ruimte in uw huis? PVC vloeren zijn  uitermate geschikt voor een badkamer, toilet, keuken of kelder. Een vloer van PVC kunt u natuurlijk ook gewoon in niet vochtige ruimtes leggen. Daarnaast is het ook de ideale vloer voor huishoudens met huisdieren. Die modderpoten van uw hond na een lange boswandeling vormen geen probleem voor een vloer van PVC. Een dweil eroverheen en weg is het probleem! Bekijk het assortiment PVC vloeren op onze website. Benieuwd naar de voordelen van een PVC vloer? Lees dan snel verder!

Voordelen PVC Vloeren

Bij LaminaatPark bestelt u uw PVC vloer tegen een scherpe prijs. Een vloer van PVC is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te krijgen met een stofzuiger of dweil. PVC vloeren zijn dun en soepel en wordt in het algemeen in stroken geproduceerd. Heeft u vloerverwarming in uw woning? PVC vloeren laten warmte goed door en kunt u goed combineren met een vloerverwarming. Op zoek naar en vloer die waterbestendig is? Kies ook dan voor PVC vloeren bij LaminaatPark!

Een gevoel van hout

Creëer een warme uitstraling in uw huis met PVC vloeren. Een PVC vloer is sfeervol en geeft u ook nog eens het gevoel van hout. Een PVC vloer is slijtvast, geluiddempend en kan tegen een stootje. Dit type vloer legt u gemakkelijk in uw huis dankzij het kliksysteem. Wit u LaminaatPark inschakelen voor het leggen van uw PVC vloer? Neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie over de tarieven. Ons ervaren team van leggers helpt u graag een handje bij het leggen van uw nieuwe PVC vloer.

PVC vloer bestellen bij LaminaatPark

PVC vloer bestellen bij LaminaatPark? Wij hanteren de laagste prijzen en al onze vloeren zijn van goede kwaliteit. Als u bij ons dit type laminaat bestelt, dan krijgt u ook nog eens de eerste 15 meter aan plinten en een ondervloer gratis! Neem contact met ons op door te bellen via 058-299 14 30 of stuur een mail naar info@laminaatpark.nl. Voor PVC vloeren bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Fahrenheitweg 28 in Leeuwarden.